Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"L Pignolet"'
Autor:
B Marcon, J Viguier, K Candelier, MF Thevenon, JC Butaud, L Pignolet, A Gartili, L Denaud, R Collet
Publikováno v:
Iforest
Plywood made of poplar are limited to indoor usages since poplar exhibits a rather low natural durability. Recently, wood heat treatments have been applied to improve properties such as decay susceptibility and dimensional stability. This study exami
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c5b6d6089a31487ef961b892396486a4
https://hdl.handle.net/10985/23308
https://hdl.handle.net/10985/23308
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Health Physics. 57:791-800
Marine bacteria (Moraxella sp., Planococcus sp. and a mixed population of anaerobes) from a coastal sediment were found to concentrate Tc. Maximum concentration of this element occurred during the stationary phase of growth of the bacteria, at low re
Autor:
C. M. Vandecasteele, J. M. Bouquegneau, C. Myttenaere, B. Mania, D. van der Ben, L. Pignolet, C. Verthe, S. Bonotto, Z. Moureau, M. Cogneau, J. Van Baelen
Publikováno v:
Technetium in the Environment ISBN: 9789401083614
The role of micro-organisms in the behaviour of radionuclides in aquatic and terrestrial systems and their possible transfer to man through the food chain has been discussed, on the basis of recent literature, in a previous work [1]. Moreover, multid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0bc6f9d3c5faad12e6c67f2ce7625fd6
https://doi.org/10.1007/978-94-009-4189-2_19
https://doi.org/10.1007/978-94-009-4189-2_19
Autor:
L. Pignolet, D. Doughty
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society. 102:3662-3663
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.