Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"L Palma-Tirado"'
Publikováno v:
Journal of Venomous Animals and Toxins including Tropical Diseases, Vol 18, Iss 1, Pp 109-115 (2012)
Structural characteristics of discharged and undischarged nematocysts from the hydrozoans Millepora alcicornis and Millepora complanata, two fire corals collected in the Mexican Caribbean, were examined using transmission electron, scanning and light
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5d8d5b9b767472e82698ffef62b94ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laura Vargas-Estrada, Ruth Belinda Domínguez-Espindola, Claramaria Rodríguez-González, L. Palma-Tirado, Pathiyamattom Sebastian
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.
Autor:
Víctor Escalona Contreras, G. A. Pérez Pérez, D. M. Rivera Pastrana, L. Palma Tirado, M. E. Vázquez Barrios, E. Mercado Silva, M. J. Fabela Gallegos
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :1329-1336
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 41:155-164
Two common bean (Phaseolus vulgaris) varieties were seeded in the same location, harvested and cleaned. Three hardening procedures were used (soaking in acetate buffer, pH 4.1 at 37 degrees C for 5 h; storage at 37 degrees C, 100% RH for 28 days; and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion. 42(3)
The effect of accelerated hardening and soaking solutions on cooking time and microstructure of common bean (Phaseolus vulgaris) was studied. Two varieties (Canario and Mayocoba) were grown in the same location. Three hardening procedures were used:
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.