Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"L Matenchuk"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 2 (2021)
The use of local non-conventional raw materials will allow significantly enriching unfortified fruit wines with ascorbic acid and phenolic substances and make it possible to obtain products with increased biological value. The paper considers black e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6e3885d904d40d8ac637136cfb92fa9
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 1 (2020)
The content of ascorbic acid and phenolic substances in natural juices and unfortified wine materials from garden strawberries of Polka and Pegas varieties was investigated. The content of ascorbic acid was 271-417 mg/dm3 and of phenolic substances
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f84d99f78cc4795a60a838362e56240
Publikováno v:
Proceedings of the Tavria State agrotechnological university. 21:125-133
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 1 (2020)
The content of ascorbic acid and phenolic substances in natural juices and unfortified wine materials from garden strawberries of Polka and Pegas varieties was investigated. The content of ascorbic acid was 271-417 mg/dm3 and of phenolic substances
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.