Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"L Lecker"'
Autor:
Grisel J. Lopez, Jens Lichtenberg, Nahid Tayebi, Emory Ryan, Abigail L. Lecker, Ellen Sidransky
Publikováno v:
Frontiers in Neurology, Vol 13 (2022)
ObjectiveBiallelic mutations in GBA1, which encodes the lysosomal enzyme glucocerebrosidase, cause the lysosomal storage disorder Gaucher disease (GD). In addition, mutations in GBA1 are the most common genetic risk factor for future development of P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/020a56acc67745abbe77f3fb4f5ebfaa
Publikováno v:
64. Kongress der Deutschen Gesellschaft für Gynäkologie und Geburtshilfe e. V..
Publikováno v:
64. Kongress der Deutschen Gesellschaft für Gynäkologie und Geburtshilfe e. V..
Publikováno v:
Zeitschrift für Geburtshilfe und Neonatologie.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lab animal. 45(10)
Publikováno v:
Lab Animal. 46:404-405
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alice H. Lichtenstein, Jaime L. Lecker, Shu Wang, Dayong Wu, Stefania Lamon-Fava, Nirupa R. Matthan
Publikováno v:
Atherosclerosis. 204:147-155
Dietary very long chain omega (omega)-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA) have been associated with reduced CVD risk, the mechanisms of which have yet to be fully elucidated. LDL receptor null mice (LDLr-/-) were used to assess the effect of differe
Publikováno v:
The Journal of Nutrition. 139:215-221
The lower susceptibility of palmitoleic acid (16:1) to oxidation compared to PUFA may confer functional advantages with respect to finding acceptable alternatives to partially hydrogenated fats, but limited data are available on its effect on cardiov