Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"L Jarenbäck"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A Nasr, G Papapostolou, K Romberg, L Jarenbäck, J Ankerst, A Tunsäter, L Bjermer, E Tufvesson
Publikováno v:
05.02 - Monitoring airway disease.
Autor:
L. Jarenbäck, Arne Liljemark
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 10:309-325
Summary The ultrastructure of myofibrils from cod white muscle has been studied using the freeze etching technique. Unfrozen post-rigor samples were compared with thawed samples stored for a short period at −40°C and also with samples stored at
Autor:
Arne Liljemark, L. Jarenbäck
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 10:437-452
Ultrastructural changes during frozen storage of cod (Gadus Morhua L.). : 3. Effects of linoleic acid and linoleic acid hydroperoxides on myofibrillar proteins
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.