Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"L Gour"'
Publikováno v:
Skin Appendage Disord
Introduction: Koenen tumors are benign, cutaneous manifestations of tuberous sclerosis. These are disfiguring, painful, and challenging to treat as they frequently recur. We report a case of long-standing, multiple Koenen tumors affecting all twenty
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::64693ecb77f9ab2a40910c91ada1b250
https://europepmc.org/articles/PMC7879313/
https://europepmc.org/articles/PMC7879313/
Autor:
C. L. Gour, S. K. Badodiya
Publikováno v:
AGRICULTURE UPDATE. 10:266-270
Madhya Pradesh. Respondents were selected by proportionate method of sampling. Thus, the total sample size was 198. Result depicted that out of the total 198 respondents, the higher percentage (49.49%) of the respondents found in middle age group; th
Autor:
A Zebchuk, B Wheeler, D West, J Vinet, Y Trottier, W Saint, U Purvis, P Pugh, M Perlette, J Oggle, B Molleken, S McDonagh, R Massicotte, D LaFreniere, B Kupskay, G Krohn, J Kerwood, P Heidebrecht, M Gray, G Gover, L Gour, E Gibson, C Fox, R Foster, S Dzogan, S Durzi, J Drummond, W Downey, D Douey, T Davis, R Coulter, A Cooper, C Coignaud, J Cavadini, K Catherwood, F Brocklehurst, B Bowen, L Beaton, V Arling, P Allain, S Aldenrath, D Adamik, J Ackerl, Maria T Falbo-Nelson, Philip T Feldsine, Donald W Warburton
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 78:59-68
A total of 19 government and private industry laboratories in Canada and the United States participated in the collaborative study. Naturally contaminated ground poultry and animal meals, as well as inoculated raw shrimp, were examined for presence o
Publikováno v:
Food Microbiology. 7:327-334
The microbiological quality of various sandwiches and meats packaged under modified atmosphere was evaluated. Samples were analyzed both on the day of manufacture and at the end of shelf life. On day 0, around 60% of products examined contained ≤10
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 21:430-434
Samples from 96 lots of raw-fermented (dry-cured) sausages produced in federally-registered establishments in Canada were analyzed for the presence of Listeria species. Out of 54 samples analyzed by the Health Protection Branch, five were positive fo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.