Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"L Goni"'
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-8 (2023)
Abstract Background The COVID-19 pandemic has affected the world in multiple ways and has been a challenge for the health systems of each country. From the beginning, risk factors for the severity and mortality of the disease were considered, as the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b8136a87a394d6c853830b39ae035bc
Autor:
C Razquin, J Fernandez-Irigoyen, M T Barrio-Lopez, P Ramos, R Macias, A Ibanez-Criado, E Santamaria, L Goni, E Castellanos, J L Ibanez-Criado, L Tercedor, I Garcia-Bolao, M A Martinez-Gonzalez, J Almendral, M Ruiz-Canela
Publikováno v:
European Journal of Preventive Cardiology. 30
Funding Acknowledgements Type of funding sources: Public grant(s) – National budget only. Main funding source(s): Instituto de Salud Carlos III (ISCIII): Fondo de Investigación Sanitaria y Fondo Europeo de Desarrollo Regional and Proteored Regiona
Autor:
J Diaz-Gutierrez, G Baron-Esquivias, M A Martinez-Gonzalez, P Bazal, L Goni, M T Barrio-Lopez, M Bes-Rastrollo, E Amigo-Otero, M Ruiz-Canela
Publikováno v:
European Journal of Preventive Cardiology. 30
Funding Acknowledgements Type of funding sources: Public grant(s) – EU funding. Main funding source(s): European Regional Development Fund (FEDER) and Spanish Ministry of Health. Introduction Previous research has identified a potential relationshi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background The COVID-19 pandemic has affected the world in multiple ways and has been a challenge for the health systems of each country. From the beginning, risk factors for the severity and mortality of the disease were considered, as the spread of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::74463b510a4dc1ae812a8591551b22f6
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2339450/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2339450/v1
Publikováno v:
International Journal of Gastronomy and Food Science. 32:100721
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.