Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Löhnertz O"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schultz, H. R., Löhnertz, O., Bettner, W., Bálo, B., Linsenmeier, A., Jähnisch, A., Müller, M., Gaubatz, B., Váradi, G.
Research Note
VITIS - Journal of Grapevine Research, Vol. 37 No. 4 (1998): Vitis
VITIS - Journal of Grapevine Research, Vol. 37 No. 4 (1998): Vitis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0a5474d6e6aacb6a1692e0c753671929
The compound responsible for UTA (untypical ageing off-flavour) in wines is o-AAP (o-amino acetophenone). It is formed from IAA (indole-3-acetic acid), triggered by sulfurylation. The aim of this study was to evaluate the effect of different N fertil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::85bd86c38a54a0eac4ff6381c7f3f144
AAP (o-aminoacetophenone) is the aroma substance responsible for the untypical ageing off-flavour (UTA). The impact of nitrogen supply on the formation of AAP was investigated between 1994 and 1999. The experiment was carried out in the Rheingau (Ger
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a9cd5bfa2d65e94d11c29bcea18773b0
The off-flavour UTA (untypical ageing) of wines produced from the vintages 1996-1999 within the scope of a long-term N fertilization experiment was compared to the o-aminoacetophenone (AAP) concentrations found in these wines. The wines were made of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::39575baf8b72f7f0541b5440b433a0d2
Root length density (RLD) in the years from 1994-1997 was estimated using minirhizotrons. The field experiment was conducted on six 'Riesling' vines in Rheingau (Germany). The majority of root distribution was found in soil depths of 60-100 cm with c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::171fe0547741df27b4f63399623140a5
Root observations of Vitis berlandieri x Vitis riparia were conducted in two experimental sets using minirhizotron technique. Experiment 1 was a field experiment carried out on a 12 years old Riesling/5C vineyard. On six plants three minirhizotrons w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f7b1fca4d025a6819af2a11cef7b48f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.