Zobrazeno 1 - 10
of 607
pro vyhledávání: '"López-Solís R"'
Autor:
Obreque-Slier E; Departamento de Agroindustria y Enología, Facultad de Ciencias Agronómicas, Universidad de Chile, P.O. Box 1004, Santiago, Chile., López-Solís R; Program of Cellular and Molecular Biology, Faculty of Medicine-ICBM, University of Chile, Independencia 1027, Santiago, Chile., Medina F; Departamento de Agroindustria y Enología, Facultad de Ciencias Agronómicas, Universidad de Chile, P.O. Box 1004, Santiago, Chile., Seguel O; Departamento de Agroindustria y Enología, Facultad de Ciencias Agronómicas, Universidad de Chile, P.O. Box 1004, Santiago, Chile., Valentin D; Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Université Bourgogne Franche-Comté, F-21000 Dijon, France., Parr W; Department of Wine, Food & Molecular Biosciences, Faculty of Agriculture & Food Sciences, Lincoln University, Lincoln 7647, Christchurch, New Zealand., Medel-Marabolí M; Departamento de Agroindustria y Enología, Facultad de Ciencias Agronómicas, Universidad de Chile, P.O. Box 1004, Santiago, Chile. Electronic address: mmedel@uchile.cl.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2024 Dec; Vol. 197 (Pt 1), pp. 115195. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 22.
Autor:
Valenzuela, F., Oportus, M.J., Pérez, C.I., Mellado, F., Cartes, C., Villarroel, F., López-Ponce, D., López-Solís, R., Traipe, L.
Publikováno v:
In Archivos de la Sociedad Española de Oftalmología (English Ed) September 2018 93(9):431-438
Autor:
López-Solís R; Program of Cellular and Molecular Biology, Faculty of Medicine-ICBM, University of Chile, Independencia 1027, Santiago, Chile., Cortés-Araya K; Department of Agro-Industry and Enology, Faculty of Agronomical Sciences,University of Chile, P.O. Box 1004, Santiago, Chile., Medel-Marabolí M; Department of Agro-Industry and Enology, Faculty of Agronomical Sciences,University of Chile, P.O. Box 1004, Santiago, Chile., Obreque-Slier E; Department of Agro-Industry and Enology, Faculty of Agronomical Sciences,University of Chile, P.O. Box 1004, Santiago, Chile. Electronic address: eobreque@uchile.cl.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2024 Feb; Vol. 178, pp. 113964. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 04.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Vera, M.E. *, Lopez-Solis, R., Dvorchik, I., Campos, S., Morris, W., Demetris, A.J., Fontes, P., Marsh, J.W.
Publikováno v:
In American Journal of Transplantation April 2009 9(4):773-781
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.