Zobrazeno 1 - 10
of 384
pro vyhledávání: '"López Pérez, José"'
Autor:
Frequencies, Committee on Radio Astronomy, Winkel, Benjamin, Garrington, Simon, Colomer, Francesco, Madkour, Waleed, Slowikowska, Agnieszka, Bolli, Pietro, Lindqvist, Michael, López-Pérez, José Antonio, Tangen, Leif Morten, Thomas, Ivan, Thomasson, Peter, Witvers, Roel, McCauley, Joe, Bautista, Marta, Bergano, Miguel, Bezrukovs, Vladislavs, Giovanardi, Fabio, Hase, Hayo, Jiricka, Karel, Józsa, Gyula I. G., Kallunki, Juha, Marqué, Christophe, McKay, Derek, Murk, Axel, Pietu, Vincent, Tornatore, Vincenza, Sethole, Busang, Soida, Marian, Sorokin, Boris, Tan, Gie Han, Tiplady, Adrian, Tóth, L. Viktor, Di Vruno, Federico, Wampfler, Susanne, Williams, Andrew, Yerin, Serge, Bray, Justin, Jessner, Axel, Gizani, Nectaria, Monstein, Christian, Peel, Mike, Ferreira, João Salmim, Smith, Harry, Veldes, Giorgios P., Wolak, Pawel
The Committee on Radio Astronomy Frequencies (CRAF) is an Expert Committee of the European Science Foundation. It aims to provide a cost-effective single voice on frequency protection issues for European radio astronomy observatories and research ins
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2310.13407
Publikováno v:
Revista Eureka sobre Enseñanza y Divulgación de las Ciencias, Vol 10, Iss 1, Pp 133-138 (2013)
This paper presents the necessary guidelines to achieve the observation of the inhibition of sugar metabolism in yeast cells by means of the compound sodium fluoride. This activity is appropriate for the subject of Biology in Secondary Education as w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1aee37a2c4b7415e9d4fb93d1356f05f
Publikováno v:
Revista Eureka sobre Enseñanza y Divulgación de las Ciencias, Vol 9, Iss 2, Pp 274-277 (2012)
The study of natural sciences in the second year of Secondary Education must be complemented with a visit to the laboratory, where experiments should be permormed. The curriculum emphasizes the initial basis of Chemistry and the study of reactions. I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2813a31717104b398d9a47b93080a017
Autor:
López Pérez, José Pedro
Publikováno v:
Revista Eureka sobre Enseñanza y Divulgación de las Ciencias, Vol 8, Iss Extraordinario, Pp 491-494 (2011)
El ajo (Allium sativum) ha sido utilizado desde tiempos inmemorables, tanto para uso culinario como por sus propiedades terapéuticas. En esta comunicación se ensaya (in vitro) la propiedad antimicrobiana de este alimento frente a bacterias presente
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3903c820c9a4c1ba23313864e7db268
Publikováno v:
Revista Eureka sobre Enseñanza y Divulgación de las Ciencias, Vol 8, Iss 3, Pp 353-357 (2011)
En esta comunicación se presentan las directrices necesarias para lograr la observación, en el laboratorio de Biología de Educación Secundaria, de la capacidad antimicrobiana de algunos compuestos, en especial de los antibióticos, y su repercusi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2001251b95354001a7f9c655db087f9c
Autor:
Olmo, Esther del, Barboza, Bianca, Delgado-Esteban, Maria, Escala, Nerea, Jiménez-Blasco, Daniel, Lopez-Pérez, José L., Cillero de la Fuente, Laura, Quezada, Elías, Munín, Javier, Viña, Dolores, Bolaños, Juan P., Feliciano, Arturo San
Publikováno v:
In Bioorganic Chemistry May 2024 146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brand, Yaneth M., Roa-Linares, Vicky, Santiago-Dugarte, Carolina, del Olmo, Esther, López-Pérez, José Luis, Betancur-Galvis, Liliana, Gallego-Gómez, Juan Carlos, Feliciano, Arturo San
Publikováno v:
In Virus Research 2 January 2023 323
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.