Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"López Martinez, M. C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schrenk, Dieter (AUTHOR), Bignami, Margherita (AUTHOR), Bodin, Laurent (AUTHOR), Chipman, James Kevin (AUTHOR), del Mazo, Jesús (AUTHOR), Grasl‐Kraupp, Bettina (AUTHOR), Hogstrand, Christer (AUTHOR), Hoogenboom, Laurentius (AUTHOR), Leblanc, Jean‐Charles (AUTHOR), Nebbia, Carlo Stefano (AUTHOR), Nielsen, Elsa (AUTHOR), Ntzani, Evangelia (AUTHOR), Petersen, Annette (AUTHOR), Sand, Salomon (AUTHOR), Vleminckx, Christiane (AUTHOR), Wallace, Heather (AUTHOR), Barregård, Lars (AUTHOR), Benford, Diane (AUTHOR), Broberg, Karin (AUTHOR), Dogliotti, Eugenia (AUTHOR)
Publikováno v:
EFSA Journal. Jan2024, Vol. 22 Issue 1, p1-191. 191p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography; Mar1992, Vol. 15 Issue 3, p513-524, 12p
Se propone un método para la determinación de aceite de coco en mezclas con aceite de oliva o grasa de cerdo partiendo del conocimiento del índice complexométrico de las mezclas, que es una función lineal del porcentaje de su riqueza.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1648::c3784a2b8162c51b4dba2ff50cb897ba
http://hdl.handle.net/10481/67339
http://hdl.handle.net/10481/67339