Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"López De Lerma, N."'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2010 43(10):1557-1563
Nowadays the clarification and stabilization of red wines is generally done with conventional fining agents, like bentonite and activated coal, which pose a major challenge to environmental security and wastes management. This stimulated the use of m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b87aab28707b42ec30a6984ca7af2c98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
López de Lerma, N., Peinado, R.A.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2011 145(1):342-348
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.