Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"López, L.B."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lähde, A., Chimentão, R.J., Karhunen, T., Álvarez, M.G., Llorca, J., Medina, F., Jokiniemi, J., Modesto-López, L.B.
Publikováno v:
In Advanced Powder Technology December 2017 28(12):3296-3306
Autor:
Álvarez, M.G., Chimentão, R.J., Tichit, D., Santos, J.B.O., Dafinov, A., Modesto-López, L.B., Rosell-Llompart, J., Güell, E.J., Gispert-Guirado, F., Llorca, J., Medina, F.
Publikováno v:
In Microporous and Mesoporous Materials 1 January 2016 219:19-28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The Journal of nutrition, health and aging January 2011 15(1):25-31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, H., Blocquel, C., Santos, M., Fretigny, M., Correia, T., Gonçalves, A., Cabado, A.G., López, L.B., Raaholt, B.W., Ferraris, F., Iacoponi, F., Cubadda, F., Mantovani, A., Vallet, E., Vlaemynck, G., Fernández-Arribas, J., Eljarrat, E., López, E., Alda, M.L., Panicz, R., Sobczak, M., Eljasik, P., Cunha, S., Ferreira, R., Fernandes, J.O., Delerue-Matos, C., Marques, A., Nunes, M.L.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
This study aimed to devise innovative, tailor-made, appealing, tasty and semi-industrialized dishes, using sustainable and under-utilized seafood species (bib, common dab, common carp, blue mussel and blue whiting), that can meet the specific nutriti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::44ee3ef6b9fa02befe5de6564f0b5338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.