Zobrazeno 1 - 10
of 87 003
pro vyhledávání: '"Légume"'
Autor:
Phetole, Mangena
For centuries, legumes have been used as pulses or grains serving as the most critical sources of major protein/oil-producing crops for both human and animal consumption, and for providing raw materials for industrial processing. They are highly valu
Publikováno v:
In Heliyon 15 November 2024 10(21)
Autor:
Essegbemon Akpo, Christopher O. Ojiewo, Lucky O. Omoigui, Jean Claude Rubyogo, Rajeev K. Varshney
This open access book shares impact stories – testimonies from various value chain actors who have been part of the Tropical Legumes (TL) projects, over the past twelve years. The Tropical Legumes projects led by ICRISAT in three parts (TLI, TLII
Autor:
Zhou, Jing d, 1, Zheng, Shuang-yi d, 1, Chen, Qian-qian d, Wan, Xiao d, Du, Jing a, b, c, d, ⁎, Ding, Wen-ping a, b, c, d, Wang, Xue-dong a, b, c, d, ⁎, Zhang, Hai-long a, b, c, d, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Autor:
Hueppe, Ronja ⁎, Zander, Katrin
Publikováno v:
In Appetite 1 February 2025 206
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.