Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Lærke, Helle N."'
Autor:
Pedersen, Mads B., Dalsgaard, Søren, Arent, Susan, Lorentsen, Rikke, Knudsen, Knud Erik B., Yu, Shukun, Lærke, Helle N.
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal 15 June 2015 98:99-106
Autor:
Nielsen, Kirstine L, Hartvigsen, Merete L, Hedemann, Mette S, Lærke, Helle N, Hermansen, Kjeld, Bach Knudsen, Knud Erik
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition April 2014 99(4):941-949
Autor:
Larsen, Flemming H., Kasprzak, Mirosław M., Lærke, Helle N., Knudsen, Knud Erik B., Pedersen, Sven, Jørgensen, Anne S., Blennow, Andreas
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 12 September 2013 97(2):502-511
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal 2009 43(1):106-112
Publikováno v:
In Nutrition Research 2007 27(3):152-160
Publikováno v:
Stødkilde, L, Damborg, V K, Jørgensen, H, Laerke, H N & Jensen, S K 2018, ' White clover fractions as protein source for monogastrics-Dry matter digestibility and Protein Digestibility-Corrected Amino Acid Scores ', Journal of the Science of Food and Agriculture, vol. 98, no. 7, pp. 2557-2563 . https://doi.org/10.1002/jsfa.8744
BACKGROUND: The aim was to evaluate white clover as an alternative protein source for monogastrics. White clover plant and leaves were processed using a screw-press resulting in a solid pulp and a juice from which protein was acid-precipitated. The c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::ff9b19235d48f4cfce54e8858db88beb
https://pure.au.dk/portal/da/publications/white-clover-fractions-as-protein-source-for-monogastrics--dry-matter-digestibility-and-protein-digestibilitycorrected-amino-acid-scores(ed2e029e-f5f0-4b7c-9565-48fe818e55c0).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/white-clover-fractions-as-protein-source-for-monogastrics--dry-matter-digestibility-and-protein-digestibilitycorrected-amino-acid-scores(ed2e029e-f5f0-4b7c-9565-48fe818e55c0).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bible, Megan R, Rasmussen, Pernille, Rasmussen, Simone H, Blanch, Alfred, van Leeuwen, Jessika, Lærke, Helle N, Hedemann, Mette S
Publikováno v:
Journal of Animal Science; November 2023, Vol. 101 Issue: 1, Number 1 Supplement 3 p543-544, 2p