Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Läng, Émilie"'
Autor:
Lang, Emilie
Les produits alimentaires secs sont courants dans l’industrie agroalimentaire. Cependant, leur innocuité n’est pas toujours assurée et de nombreux cas de toxi-infections alimentaires collectives à travers le monde sont annuellement recensés.
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016DIJOS034/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benyoucef, Madani, Läng, Emilie, Cavin, Lionel, Mebarki, Kaddour, Adaci, Mohammed, Bensalah, Mustapha
Publikováno v:
In Cretaceous Research July 2015 55:44-55
Autor:
Läng, Emilie, Boudad, Larbi, Maio, Laszlo, Samankassou, Elias, Tabouelle, Jérôme, Tong, Haiyan, Cavin, Lionel
Publikováno v:
In Palaeogeography, Palaeoclimatology, Palaeoecology July 2013 381-382:26-32
Publikováno v:
In Comptes rendus - Palevol July-August 2012 11(5):357-369
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allain, Ronan, Läng, Émilie
Publikováno v:
In Comptes rendus - Palevol 2009 8(2):243-256