Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"LÁSZTITY, R."'
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2010 Mar 01. 38(1), 90-100.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23790384
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2000 Jan 01. 28(4), 417-424.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23787273
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1999 Jan 01. 27(3), 293-299.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786151
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1977 Jan 01. 31(4/6), 495-498.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45124587
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LÁSZTITY, R.
Publikováno v:
Journal of Texture Studies; Jun1980, Vol. 11 Issue 2, p81-115, 35p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Biologica Hungarica; March 1998, Vol. 49 Issue: 1 p79-87, 9p