Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"L, Restaino"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W. M. Hill, L. Restaino
Publikováno v:
Journal of food protection. 44(7)
Growth of total bacteria on fresh meat and heat-processed commodities was analyzed at refrigerated hypobaric and conventional cooler storage. When using the time required for bacterial levels to reach one million/in.2 as the estimate of the shelf lif
Publikováno v:
Journal of food protection. 42(2)
The basic 12-disk Minitek system (14 tests) and the API 20E system were evaluated for identification of Yersinia enterocolitica strains isolated at various locations in the world. The API 20E system correctly identified all the Y. enterocolitica stra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 29:26-30
There was no significant difference (P > 0.05) in the percentages of Escherichia coli O157:H7 cells recovered on BCM® O157:H7 (+) agar (69.7%) and MacConkey sorbitol agar containing 5-bromo-4-chloro-3-indoxyl-β-D-glucuronic acid (MSA-BCIG) (76.8%)
Autor:
L. Abete, E. Bertacchini, V. Caridi, P. Celentano, A. Clemente C. Comporti, A. Coppola, G. Costantino, C. D'Ambrosio, G. D'Attorre, P. Ferraro, A. Gisondi, F. Giunta, A. Irace, G. Marini, M. Montanaro, A. Nardone, A. Nigro, S. Pacchi, M. Padellaro, L. Potito, I. Principe, L. Restaino, W. Ruosi, F. Salvatore, M. Sandulli, V. Santoro, A. Scarcella, A. Silvestrini, D. Spagnuolo, R. Tiscini, P. Valensise, D. Vattermoli, DE VITIS, Salvatore, DI CECCO, GIUSTINO, ROCCO DI TORREPADULA, Nicola
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::8cce56722b55aacf15448fa635f6d341
https://hdl.handle.net/11587/365196
https://hdl.handle.net/11587/365196
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 24:401-404
An antibody-direct epifluorescent filter technique (Ab-DEFT) detected 100% of the raw ground beef samples inoculated with Escherichia coli O157:H7 cells (0.15 cells g-1) and incubated in a prewarmed, modified buffered peptone water (mBPW) non-selecti
Autor:
L. Restaino, E.W. Frampton
Publikováno v:
Journal of Applied Bacteriology. 74:223-233