Zobrazeno 1 - 10
of 1 943
pro vyhledávání: '"L, Pennisi"'
Autor:
Gurtin, M. E.
Publikováno v:
Quarterly of Applied Mathematics, 1964 Jul 01. 22(2), 168-168.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43621259
Autor:
Puckette, Stephen
Publikováno v:
The American Mathematical Monthly, 1966 Mar 01. 73(3), 329-330.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2315381
Publikováno v:
The Mathematical Gazette, 1965 Dec 01. 49(370), 463-464.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3612214
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thickstun, W. R.
Publikováno v:
SIAM Review, 1963 Oct 01. 5(4), 379-379.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2028350
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 8, Pp 13-17 (2013)
This study aimed to provide information on the consumer management of refrigerated food. N° 469 interviews were carried out and the results obtained were subjected to descriptive statistical analysis and further processed with the Multiple Correspon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f1bceeb2d984885b6222c380757f56d
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 3, Pp 19-22 (2013)
The research evaluates sensorial and microbiological parameters of gilthead sea bream (Sparus aurata) during storage in MAP. Fish samples, obtained from three off-shore breedings located in Messina, Pisa and Sassari, were analyzed after 1, 5, 8, 12,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7376f112eb8b40afb4bd81297b39e701
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 49-53 (2011)
This work is intended to provide, through the analysis of the dynamics of purchase of solidarity groups of buyers, a contribution to the study of current trends that are affecting the alternative to the dominant agro-food industry. Through the use of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e34d5301e294cfbb6a806a828bcd1db