Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"L, Filonzi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 101:838-844
There is growing interest in bovine lactoferrin as a nutritional ingredient, and since thermal exposure may compromise protein functionality, the heat-induced denaturation of native bovine lactoferrin was monitored by a recently developed optical bio
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 89:898-902
Automated, rapid, sensitive, and label-free biosensor-based immunoassays for immunoglobulin G (IgG), folate binding protein, lactoferrin, and lactoperoxidase in bovine milk using surface plasmon resonance optical detection with direct binding assay f
Autor:
Enrico L Filonzi, Harvey E. Indyk
Publikováno v:
International Dairy Journal. 15:429-438
An automated, rapid, sensitive and label-free biosensor-based immunoassay for lactoferrin in bovine milk utilising surface plasmon resonance (SPR) optical detection is described. Lactoferrin content is estimated from its specific interaction with an
Autor:
Harvey E. Indyk, Enrico L Filonzi
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 52:3253-3258
An automated, rapid, sensitive, and label-free biosensor-based assay for folate-binding protein (FBP) in bovine milk utilizing surface plasmon resonance optical detection is described. The active concentration of FBP is estimated from its specific in
Autor:
Harvey E. Indyk, Enrico L Filonzi
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 86:386-393
An automated biosensor surface-plasmon resonance-based assay was developed for the determination of immunoglobulin G (IgG) in bovine milk and colostrum with either goat or rabbit antibovine IgG or protein G used as detecting molecule. The method is c
Autor:
David C. Woollard, Enrico L Filonzi, Harvey E. Indyk, Anna Moberg, Bjorn S Persson, Malin C Bostrom Caselunghe
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 85:72-81
Biomolecular interaction analysis was evaluated for the automated determination of vitamin B12 in a range of foods. The analytical technique was configured as a biosensor-based, nonlabeled inhibition protein-binding assay using nonintrinsic R-protein