Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Kyung KS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuan X; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Republic of Korea., Kim CJ; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Republic of Korea., Jeong WT; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Republic of Korea., Kyung KS; Department of Environmental and Biological Chemistry, College of Agriculture, Life and Environment Science, Chungbuk National University, Cheongju 28644, Republic of Korea., Noh HH; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Republic of Korea.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2023 Jul 31; Vol. 28 (15). Date of Electronic Publication: 2023 Jul 31.
Autor:
Kim CJ; Residual Agrochemical Assessment Division, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju, 55365, Korea., Yuan X; Residual Agrochemical Assessment Division, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju, 55365, Korea., Kim M; Residual Agrochemical Assessment Division, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju, 55365, Korea., Kyung KS; Department of Environmental and Biological Chemistry, College of Agriculture, Life and Environment Science, Chungbuk National University, Cheongju, 28644, Korea. kskyung@cbnu.ac.kr., Noh HH; Residual Agrochemical Assessment Division, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju, 55365, Korea. noh1983@korea.kr.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2023 Jul 05; Vol. 13 (1), pp. 10834. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 05.
Autor:
Yuan X; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Korea., Kim CJ; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Korea., Lee R; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Korea., Kim M; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Korea., Shin HJ; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Korea., Kim L; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Korea., Jeong WT; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Korea., Shin Y; Department of Applied Biology, College of Natural Resources and Life Science, Dong-A University, Busan 49315, Korea., Kyung KS; Department of Environmental and Biological Chemistry, College of Agriculture, Life and Environment Science, Chungbuk National University, Cheongju 28644, Korea., Noh HH; Residual Agrochemical Assessment Division, Department of Agro-Food Safety and Crop Protection, National Institute of Agricultural Sciences, Wanju 55365, Korea.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Nov 04; Vol. 11 (21). Date of Electronic Publication: 2022 Nov 04.