Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kyriakidis, Nikolaos V."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 2003 80(1):23-28
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2003 996(1):181-187
Autor:
Athanasopoulos, Panagiotis E.1 (AUTHOR) Ehd@aua.gr, Kyriakidis, Nikolaos V.1 (AUTHOR), Stavropoulos, Panagiotis1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Environmental Science & Health. Part B. Pesticides, Food Contaminants & Agricultural Wastes. Mar2004, Vol. 39 Issue 2, p297-309. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. Jun2005, Vol. 91 Issue 2, p241-245. 5p.
Autor:
Gerogiannaki-Christopoulou, Maria1 agerogiannaki@yahoo.ca, Kyriakidis, Nikolaos V.1, Athanasopoulos, Panagiotis E.1
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Nov/Dec2003, Vol. 86 Issue 6, p1232-1235. 4p.
Publikováno v:
Food Chemistry. Jun2005, Vol. 91 Issue 2, p235-240. 6p.
Decomposition of myclobutanil and triadimefon in grapes on the vines and during refrigerated storage
Publikováno v:
Food Chemistry. Aug2003, Vol. 82 Issue 3, p367. 5p.
Autor:
Veronica Sanda Chedea
Vitis vinifera L. (common grapevine) cultivars are the most widely planted around the world and have a high commercial value for fresh table grapes, dried fruit, and wine. In the winemaking process, besides the free-run and pressed juice obtained fro