Zobrazeno 1 - 10
of 884
pro vyhledávání: '"Kwanyuen P"'
Autor:
Thunwadee Tachapattaworakul Suksaroj, Nirmal Kumar Jha, Supatchaya Chuanpongpanich, Wakulkan Siriraksophon, Bancha Kwanyuen, Chaisri Suksaroj
Publikováno v:
Environmental and Sustainability Indicators, Vol 21, Iss , Pp 100344- (2024)
Ensuring a reliable water supply is critical for the success of Thailand’s Eastern Economic Corridor (EEC) Development Plan, a pivotal initiative aimed at boosting the country’s GDP. To address water limitations and high activity density in the p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fd9500b238f41fc8a80c283f0b23ec4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anut Chantiratikul, Pinyada Thongpitak, Orawan Arunsangseesod, Eakapol Wangkahart, Kwanyuen Leamsamrong, Worapol Aengwanich, Juan Boo Liang, Wu Xin, Piyanete Chantiratikul
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 36, Iss 3, Pp 484-491 (2023)
Objective The aim of this trial was to investigate the effect of supplementation and withdrawal of selenium-enriched kale sprouts (SeKS) on productivity and egg Se concentration of laying hens. Selenium from commercial Se-enriched yeast (SeY) was use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76f43a43cb414ae89c3bc9f1439657b8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anut Chantiratikul, Orawan Arunsangseesod, Eakapol Wangkahart, Kwanyuen Leamsamrong, Piyanete Chantiratikul
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 34, Iss 4, Pp 692-700 (2021)
Objective This study aimed to determine the effect of dietary selenium (Se) from Se-enriched kale sprout (SeKS), selenomethionine (SeMet), and sodium selenite (SS) on performance, carcass characteristics and Se concentrations in the tissues, and to s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb4c6c5559e641fe821117b7b4840ce5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kwanyuen Leamsamrong, Walaiporn Tongjaroenbuangam, Sarunya Maneetong, Anut Chantiratikul, Orawan Chinrasri, Piyanete Chantiratikul
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2019 (2019)
The oxidative activities of hydroponically produced Chinese kale (Brassica oleracea var. alboglabra L.) seedlings grown under different concentrations of selenium (Se) biofortification with sodium selenite (Na2SeO3) at 0, 5, 10, 15, and 30 mg·Se/L a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/783fd6c176a748f5b7f96fbfac6760ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mercedes Concórdia Carrão-Panizzi, Prachuab Kwanyuen, Sevim Zeynep Erhan, Ivani de Oliveira Negrão Lopes
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 43, Iss 9, Pp 1105-1114 (2008)
The objective of this work was to determine genetic and environmental effects on beta-conglycinin and glycinin content in Brazilian soybean cultivars. The concentrations of these protein fractions were analyzed by scanning densitometry after electrop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/baf4dac099a8461ca78591099c4e1f53