Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Kwang Chol SO"'
Publikováno v:
In Powder Technology 1 December 2024 448
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In European Journal of Operational Research 16 November 2023 311(1):251-262
Autor:
Sin, Chung-Sik, Jo, Kwang-Chol
Publikováno v:
In Journal of Mathematical Analysis and Applications 15 October 2023 526(2)
Autor:
Huang, Yuxuan, Li, Jinzhe, Liu, Yue, Gantumur, Munkh-Amgalan, Sukhbaatar, Narantuya, Zhao, Panpan, Oh, Kwang Chol, Jiang, Zhanmei, Hou, Juncai
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2023 138
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim, Kum-Chol, Han, Myong-Hun, Pak, Myong-Nam, Sin, Jo-Il, Ri, Kwang-Chol, Pak, Song-Sik, Ri, Jong-Ho, Pak, Chol-Jin, Won, Kwang-Yon
Publikováno v:
In Livestock Science September 2022 263
Autor:
Bilawal, Akhunzada, Wang, Xindi, Oh, Kwang-Chol, Qayum, Abdul, Gantumur, Munkh-Amgalan, Jiang, Zhanmei, Hou, Juncai
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2022 47
Autor:
Munkh-Amgalan Gantumur, Narantuya Sukhbaatar, Abdul Qayum, Akhunzada Bilawal, Batsukh Tsembeltsogt, Kwang-Chol Oh, Zhanmei Jiang, Juncai Hou
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 1, Pp 83-96 (2022)
ABSTRACT: This research aimed to advance the understanding of acceptable sensory qualities of potable whey-based spirit from nonsupplemented, mid-supplemented, and high-supplemented whey samples by analyzing major volatile compounds during different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5891cb24de44a39b7e083a2c30c5fe1