Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Kuznetsova, Victoria A."'
Autor:
Savinkin, Vitaliy V., Kolisnichenko, Sergey N., Kuznetsova, Victoria N., Zhumekenova, Zaure Zh., Sen, Dmitriy
Publikováno v:
In Materials Chemistry and Physics 1 February 2023 295
Autor:
Kiseleva, Irina, Dubrovina, Irina, Fedorova, Ekaterina, Larionova, Natalie, Isakova–Sivak, Irina, Bazhenova, Ekaterina, Pisareva, Maria, Kuznetsova, Victoria, Flores, Jorge, Rudenko, Larisa
Publikováno v:
In Vaccine 8 December 2015 33(49):7008-7014
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kroupin, Pavel Yu.1,2 pavelkroupin1985@gmail.com, Kuznetsova, Victoria M.1,2, Nikitina, Ekaterina A.1, Martirosyan, Yury Ts.3, Karlov, Gennady I.1,2, Divashuk, Mikhail G.1,2
Publikováno v:
Comparative Cytogenetics. 2019, Vol. 13 Issue 3, p231-243. 13p.
Autor:
Van Simaeys, Dimitri, De La Fuente, Adriana, Zilio, Serena, Zoso, Alessia, Kuznetsova, Victoria, Alcazar, Oscar, Buchwald, Peter, Grilli, Andrea, Caroli, Jimmy, Bicciato, Silvio, Serafini, Paolo
Publikováno v:
Nature Communications; 10/23/2022, Vol. 13 Issue 1, p1-18, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Новые технологии.
The object of study has been soy lecithin of domestic and foreign production. The purpose of the study has been a comparative evaluation of quality indicators of biological effectiveness and group composition of soy lecithin of domestic production wi
Publikováno v:
Новые технологии.
The object of the study is functional foods and food for special purposes, as well as innovative technologies for their production. The purpose of the study is to analyze the scientific issues and to propose innovative solutions to create the technol