Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Kuznesof, Sharron"'
Autor:
J Stewart–Knox, Barbara, Rankin, Audrey, P Bunting, Brendan, J Frewer, Lynn, Celis-Morales, Carlos, M Livingstone, Katherine, Fischer, Arnout R.H., Poínhos, Rui, Kuznesof, Sharron, J Gibney, Mike, Mathers, John C.
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 1, pp. 314-330.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-03-2021-0221
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 12, pp. 4135-4154.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-12-2020-1142
Autor:
Kuznesof, Sharron A. B.
The aim of this thesis was to develop a conceptual understanding of consumer acceptance of novel foods, grounded in the attitudes, perceptions and behaviours of individuals to foods that were "novel" by virtue of an innovative method of production or
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.601689
Publikováno v:
In Annals of Tourism Research July 2019 77:128-140
Publikováno v:
In Learning and Instruction April 2019 60:301-309
Autor:
Poínhos, Rui, Oliveira, Bruno M.P.M., van der Lans, Ivo A., Fischer, Arnout R.H., Berezowska, Aleksandra, Rankin, Audrey, Kuznesof, Sharron, Stewart-Knox, Barbara, Frewer, Lynn J., de Almeida, Maria D.V.
Publikováno v:
Public Health Genomics, 2017 Jan 01. 20(4), 218-228.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26788796
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2017 214:453-459
Autor:
Clark, Adam1, Kuznesof, Sharron2, Davies, Sarah3, Waller, Anthony3, Ritchie, Avril4, Wilson, Simon4, Harbord, Lance5, Hill, Tom1 tom.hill@newcastle.ac.uk
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. Sep2021, Vol. 46 Issue 3, p332-338. 7p. 1 Chart.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.