Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Kuzmanović J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Obradović-Đuričić Kosovka B., Medić Vesna B., Dodić Slobodan M., Đurišić Slobodan P., Jokić Bojan M., Kuzmanović Jovana M.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 68, Iss 2, Pp 179-192 (2014)
This paper discusses the preparation of tooth design for porcelain veneers. It follows the literature more than three decades back in the past. From the very beginning, porcelain veneers were placed to no/minimally prepared tooth substance, showin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04f72862deb843338e911444914dab7e
Publikováno v:
Vojnosanitetski Pregled, Vol 68, Iss 10, Pp 837-841 (2011)
Bacground/Aim. Cronobacter sakazakii (C. sakazakii) is an emerging food-borne pathogen that has increasingly raised interest among the whole public community and food industry, especially in the production of powder infant formula. It has been isolat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94d9b2436cff4c3c84d7ff3e7e6f193a