Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Kuzina, Aljona"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuzina, Aljona
Magistritöö Toiduainete tehnoloogia õppekaval Leivajuuretis on piimhappebakterite ja pärmseentega kääritatud jahu-vee segu, mida laialdaselt kasutatakse leiva organoleptiliste omaduste tõstmiseks ja säilimisaja pikendamiseks. Leivajuuretise f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::339162dfcf7e78a1ac3010130efd5f95
http://hdl.handle.net/10492/7619
http://hdl.handle.net/10492/7619
Autor:
Kuzina, Aljona
Bakalaureusetöö Toiduainete tehnoloogia õppekaval Toiduga seotud bakterite poolt põhjustatud toiduainete riknemine on alati olnud suurteks probleemiks toiduainete tööstuses. Toidu riknemine on sageli tingitud biokilest, mida moodustavad bakteri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::19ea1ac1d9c13539ceb50f2da90dee31
http://hdl.handle.net/10492/5923
http://hdl.handle.net/10492/5923