Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Kuwamura, Yumi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuwamura, Yumi, Yoshida, Sumiko, Kurahashi, Kiyoe, Sumikawa, Masuko, Sakamoto, Eijirou, Aihara, Ken-ichi, Yumoto, Hiromichi, Kuroda, Akio, Endo, Itsurou, Yasui, Toshiyuki, Kishida, Sachi
Publikováno v:
The Journal of Nursing Investigation. 18(1):13-26
Background : Bidirectional relationships exist between diabetes and periodontal disease. Fostering timely oral health assessments of patients with diabetes, the modified diabetes oral health assessment tool (M-DiOHATⓒ) for nurses was studied. The D
Autor:
Kuwamura, Yumi, Sakamoto, Eijiro, Sumikawa, Masuko, Matsuhisa, Munehide, Hinode, Daisuke, Uemura, Hirokazu, Kishida, Sachi
Publikováno v:
The Journal of Medical Investigation. 66(3-4):328-336
Aims : To compare assessment of the oral health conditions and behaviors of in-patients with diabetes using a clinical version of the Diabetes Oral Health Assessment Tool (C-DiOHAT©) with dental examinations. Methods : A cross-sectional design was u
Publikováno v:
The Journal of Nursing Investigation. 15(1-2):1-10
Aim:To evaluate the utilization of the Diabetes Oral Health Assessment Tool (DiOHAT©) for Nurses by Diabetes Nurse Specialists(DNSs)in the clinical settings. Methods : A survey was done using self-administered questionnaire distributed t
Autor:
Yang, Xiaolin, Nakamoto, Mariko, Shuto, Emi, Hata, Akiko, Aki, Nanako, Shikama, Yosuke, Bando, Yukiko, Ichihara, Takako, Minagawa, Takako, Kuwamura, Yumi, Tamura, Ayako, Uemura, Hirokazu, Arisawa, Kokichi, Funaki, Makoto, Sakai, Tohru
Publikováno v:
The Journal of Medical Investigation. 65(1-2):74-80
Epidemiological investigations have shown that consumption of soybeans or soy foods reduces the risk of the development of cardiovascular disease, cancer and osteoporosis. The aim of this study was to determine the associations between different soy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuwamura, Yumi, Matsuda, Nobuko
Publikováno v:
Bulletin of health sciences Kobe. 29:1-16