Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Kuttalampillai Sarojini"'
Isolation of gelatin from fish scale and evaluation of chemical composition and bioactive potential.
Autor:
S.J., Sreeja, J., Satya, K., Tamilarutselvi, R., Rajajeyasekar, A., Tamilselvi, P., Nandhakumari, Kuttalampillai, Sarojini
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Sep2024, Vol. 14 Issue 18, p22161-22170, 10p
Autor:
null S.J. Sreeja, null J. Satya, null K. Tamilarutselvi, null R. Rajajeyasekar, null A. Tamilselvi, null P. Nandhakumari, null Kuttalampillai Sarojini
Publikováno v:
Biomass Conversion and Biorefinery.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sethunathan Soja Ajitha, R. Ramasubburayan, Grasian Immanuel, Kuttalampillai Sarojini, Arunachalam Palavesam
Publikováno v:
Aquaculture International. 28:1639-1656
Bacterial adhesion is considered as an important property that enables probiotic bacteria to colonise the gastrointestinal tract and confer a health benefit to the host. In the present study, a shrimp gut isolate Bacillus subtilis subsp. inaquosorum
Autor:
Sarojini, Kuttalampillai, Ajitha, Sethunathan Soja, Ramasubburayan, Ramasamy, Palavesam, Arunachalam, Immanuel, Grasian
Publikováno v:
Aquaculture International; Aug2020, Vol. 28 Issue 4, p1639-1656, 18p