Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Kutschenko, Marianne"'
Autor:
Moreira Ivan, Ribeiro Cleber Rogério, Furlan Antonio Cláudio, Scapinello Cláudio, Kutschenko Marianne
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 31, Iss 6, Pp 2238-2246 (2002)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/305908b8d5364dbaacbab7ade1e28bbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manso Helena, Filho Helio, de Carvalho Luiz E, Kutschenko Marianne, Nogueira Eduardo T, Watford Malcolm
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 3, Iss 1, p 2 (2012)
Abstract Glutamine is the most abundant amino acid in milk, and lactation is associated with increased glutamine utilization both for milk synthesis and as a fuel for the enlarged small intestine. A number of recent studies have indicated that lactat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59ded3f85e1b4fa8b467492227bcefd4
Autor:
Moreira, Rennan Herculano Rufino, Mendes, Melissa Fabíola dos Santos Alves, Palencia, Jorge Yair Pérez, Lemes, Marina Alves Gomes, Roque, Andressa Rodrigues, Kutschenko, Marianne, Ferreira, Rony Antônio, Abreu, Márvio Lobão Teixeira
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology & Animal Nutrition; Mar2020, Vol. 104 Issue 2, p645-656, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moreira, Ivan, Kutschenko, Marianne, Furlan, Antonio Cláudio, Murakami, Alice Eiko, Martins, Elias Nunes, Scapinello, Cláudio
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Animal Sciences; Vol 26 No 4 (2004); 537-542
Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 26 n. 4 (2004); 537-542
Acta Scientiarum. Animal Sciences
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 26 n. 4 (2004); 537-542
Acta Scientiarum. Animal Sciences
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
A performance trial was carried out to determine the total lysine requirement of growing-finishing pigs (35.1±3.35 a 84.7±7.09kg), fed low protein diet, formulated according to ideal protein concept. It was used 32 barrows, 16 pigs from a common ge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::40d9724ccc685cfcc46d1f020a61571a
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/1760
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/1760
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.