Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Kusters, B.J.M."'
Publikováno v:
Proc. 7th Eur. Conf. Food chemistry: Progress in food fermentation, C. Benedito de Barber et al. (eds.). Valencia, Spain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c14f015f2d862c10de6a289ef0530afa
https://research.wur.nl/en/publications/oxygen-scavenging-in-mayonnaise-based-salads-by-lactic-fermentati
https://research.wur.nl/en/publications/oxygen-scavenging-in-mayonnaise-based-salads-by-lactic-fermentati
The invention relates to a method for preserving foodstuffs, with which method foodstuffs are inoculated with an amount of lactic acid-forming bacteria and/or parts of bacteria and these bacteria and/or parts of bacteria act on said foodstuffs. Prefe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f39eef109283ccda8217911ec4fcecd5
https://research.wur.nl/en/publications/method-for-preserving-foodstuffs-and-foodstuffs-obtained-using-th
https://research.wur.nl/en/publications/method-for-preserving-foodstuffs-and-foodstuffs-obtained-using-th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.