Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"Kusova, I.U."'
Rheological studies of flour suspensions were carried out and the obtained values were compared with similar indicators of flour suspensions. It is shown that the water-retaining capacity, pH of the medium and the density of flour mixtures make it po
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8096d14023d68516db1ba086c74eedf5
Expanding the range of new competitive products in modern conditions is an important national economic task. It can be most effectively solved through the use of modern technologies recommended for use in catering or the food industry, which make it
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1e5cfbb4298ec4a7d5ff52a3447b4ae9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.