Zobrazeno 1 - 10
of 670
pro vyhledávání: '"Kurzova, A"'
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 7, Iss 2, Pp 206-212 (2024)
The understanding of the reaction of HAA formation in foods is a key for finding methods for reduction of their quantity. Currently, more and more experimental works are dedicated to the question of HAA formation in model matrices to establish the ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0e44a863f5f4b3c94cb2aa8edceb6ed
Autor:
Nechutová, Jana, Žytek, Jakub
Publikováno v:
Listy filologické / Folia philologica, 2016 Jan 01. 139(3/4), 526-532.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44511348
Autor:
Rytiř, Jaroslav
Publikováno v:
Rhizai. A Journal for Ancient Philosophy and Science. VI(2):215-220
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=68424
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of PeriAnesthesia Nursing August 2024 39(4):577-582
Autor:
Nechutová, Jana
Publikováno v:
Listy filologické / Folia philologica, 1999 Jan 01. 122(1/2), 125-127.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23467563
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 103, p 00088 (2024)
Over the past century, human lifestyles and eating habits have changed dramatically as people in developed countries resort to fast food, they are indiscriminate and get used to frequent snacking. Production of dietary dishes and increase in the rang
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/445802ac79854ab5bc7e079a63cf4ffe