Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Kuroda, Rieko"'
Autor:
Devarajan, Sankar, Yahiro, Eiji, Uehara, Yoshinari, Kuroda, Rieko, Hirano, Yoshio, Nagata, Kaori, Miura, Shinichiro, Saku, Keijiro, Urata, Hidenori
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy June 2018 102:1182-1187
Autor:
Okamura, Keisuke1 (AUTHOR), Kuroda, Rieko2 (AUTHOR), Nagata, Kaori3 (AUTHOR), Urata, Hidenori1 (AUTHOR) uratah@fukuoka-u.ac.jp
Publikováno v:
Clinical & Experimental Hypertension. 2019, Vol. 41 Issue 8, p717-725. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current microbiology. 77(9)
The purpose of this study was to select herbs and spices with potent biofilm eradication activities. Further, the combined effects of herb and spice extracts against pathogenic biofilms were evaluated. The biofilm eradication activities of ethanol ex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Feb2022, Vol. 38 Issue 2, p1-9, 9p
Autor:
Taniguchi, Takazumi, Kuroda, Rieko, Sakurai, Kensuke, Nagahama, Masami, Wada, Ikuo, Tsuji, Akihiko, Matsuda, Yoshiko
Publikováno v:
In Biochemical and Biophysical Research Communications 18 January 2002 290(2):878-884
Autor:
Taro Kimura, Kuroda Rieko, Naoya Shinohara, Kyoko Ueda, Atsutoshi Fukagawa, Tetsuyuki Akao, Tatsuo Ushirokawa, Tsuneki Akimoto
Publikováno v:
NIPPON SUISAN GAKKAISHI. 75:70-76
福岡県で未利用であったアカモクについて成熟状況と加工品の品質との関係について報告する。福岡県大島地先で 2005 年 12 月から 2006 年 4 月の間に採取した原藻を時期別に加工し,出来