Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Kurniadi, M"'
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 5, Pp 441-447 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bd023c80d284d71b1cbe6e118580972
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1378 Issue 1, p1-8, 8p
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2015 3:69-73
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 12/5/2022, Vol. 2493 Issue 1, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Electrotehnica, Electronica, Automatica; Jan-mar2022, Vol. 70 Issue 1, p39-50, 12p
Autor:
Herawati, E R N, Ariani, D, Khasanah, Y, Nurhayati, R, Kurniadi, M, Indrianingsih, AW, Laila, U, Februanata, N, Juligani, B
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 934, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suharyono, Suharyono, Kurniadi, M.
Publikováno v:
Agritech; Vol 30, No 1 (2010)
Vitamin C and lycopene content in tomato juice are easily damaged by heat, therefore, effective treatment to inhibit the damage without reducing the juice quality is important. Moreover, tomato juice is also easily damaged by microorganism activity.
Publikováno v:
Agritech; Vol 29, No 3 (2009); 174-178
Coconut milk cream is an emulsion in the form of thick and white appearance. One of the alternatives in food preser- vation is irradiation. The irradiation inhibits the growth of bacteria, mold and yeast. The aim of this research was to find out the