Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archiv AV ČR
Archeologický ústav
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Centrum medievistických studií
Centrum výzkumu globální změny
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav dějin umění
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav jaderného výzkumu
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav pro jazyk český
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Výzkumné centrum pro dějiny vědy
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Kurk, Ahmet Eralp"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"Kurk, Ahmet Eralp"'
Řazení
od nejnovějšího
od nejstaršího
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Report
Effect of air-classified faba bean protein on feed production, physical pellet quality, performance, and protein digestibility in broiler chickens
Autor:
Kurk, Ahmet Eralp
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11250/2618376
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
Air-classified faba bean protein fraction as a substitute to soybean meal in pelleted and extruded broiler diets
Autor:
Itani, Khaled
,
Hansen, Jon Øvrum
,
Kierończyk, Bartosz
,
Benzertiha, Abdelbasset
,
Kurk, Ahmet Eralp
,
Ånestad, Ragnhild
,
Schüller, Reidar Barfod
,
Mydland, Liv Torunn
,
Svihus, Birger
,
Øverland, Margareth
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/11250/2983701
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
1
Reports
Předmět
2
nutrition
1
animal structures
1
digestive, oral, and skin physiology
1
food and beverages
Zdroj
2
NORA (Norwegian Open Research Archive)
1
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......