Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Kurimoto, Youichi"'
Autor:
Mano, Junichi, Nishitsuji, Yasuyuki, Kikuchi, Yosuke, Fukudome, Shin-ichi, Hayashida, Takuya, Kawakami, Hiroyuki, Kurimoto, Youichi, Noguchi, Akio, Kondo, Kazunari, Teshima, Reiko, Takabatake, Reona, Kitta, Kazumi
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2017 226:149-155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matsuoka Y; Central Laboratory, Nippon Flour Mills Co., Ltd, Kanagawa, Japan., Arami S, Sato M, Haraguchi H, Kurimoto Y, Imai S, Tanaka K, Mano J, Furui S, Kitta K
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2012; Vol. 53 (5), pp. 195-202.
Autor:
Imai S; Quality Assurance Division, Research Center for Basic Science Research and Development, Nisshin Seifun Group Inc., Saitama, Japan., Tanaka K, Nishitsuji Y, Kikuchi Y, Matsuoka Y, Arami S, Sato M, Haraguchi H, Kurimoto Y, Mano J, Furui S, Kitta K
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2012; Vol. 53 (5), pp. 203-10.