Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Kurćubić, Vladimir S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kurćubić, Vladimir S., Đurović, Vesna, Stajić, Slaviša B., Dmitrić, Marko, Živković, Saša, Kurćubić, Luka V., Mašković, Pavle Z., Mašković, Jelena, Mitić, Milan, Živković, Vladimir, Jakovljević, Vladimir
Publikováno v:
Antibiotics (2079-6382); Oct2024, Vol. 13 Issue 10, p980, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matović Kazimir, Kurćubić Vladimir S., Đoković Radojica D., Petrović Miloš Ž., Šekler Milanko, Tešović Bojana
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 25, Iss 49, Pp 83-87 (2020)
Viral and bacterial agents causing bovine respiratory disease complex (BRDC) were examined over a five-year period (2015-2019). Thirty-eight farms of beef and dairy cattle from Central Serbia which showed symptoms of BRDC were observed. A total of 11
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/782ff7e01d3b41d281585e51fb7dddbf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kurćubić Vladimir S., Đoković Radojica D., Ilić Zoran Ž., Vasković Nikola Lj., Petrović Miloš Ž.
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 35, Iss 3, Pp 209-217 (2019)
Bovine respiratory disease complex (BRDC) is the biggest health problem of the cattle industry globally due to the high prevalence and economic consequences which arise due to numerous reasons. Huge economic losses are most often attributed to high m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30b2c6ab814c4513b77def22ac1fc9c8
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 23, Iss 45, Pp 37-49 (2018)
The effect of replacement of nitrite by the ethanol extract of Kitaibelia vitifolia on the microbiological safety and oxidative stability of dry fermented Sremska sausages (SS) was investigated. Spices and nitrite salt were added to the control group
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/968ed7a4693644edb08447a7cab1543c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kurćubić Vladimir S., Vujić Jelena M., Iličić Mirela D., Vranić Danijela, Vesković-Moračanin Slavica M., Mašković Pavle Z.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 1, Pp 85-93 (2015)
The aim of our study was to evaluate the impact of cheese (Pirotski kachkaval) fortification by polyphenols attributed to Kitaibelia vitifolia ethanol herb extract, applied in two different manners (added to the cheese curd after texturizing or sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1988e203f21f4dfc870ef9f04d433b9a
Autor:
Vukašinović Marija V., Kurćubić Vladimir S., Kaljević Vesna M., Mašković Pavle Z., Petrović Milun D.
Publikováno v:
Veterinarski Glasnik, Vol 66, Iss 1-2, Pp 73-84 (2012)
On the grounds of data available from literature, we observed a high degree of variations in the values of numerous physical-chemical quality parameters of fermented sausages, so that we set as the objective of our investigations to carry out comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee295b99937949e6b9651a09848cf17f