Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Kupongsak, Sasikan"'
Autor:
Kupongsak, Sasikan
Publikováno v:
free to MU campus, to others for purchase.
Thesis (Ph. D.)--University of Missouri-Columbia, 2003.
Typescript. Vita. Includes bibliographical references (leaves 133-140). Also available on the Internet.
Typescript. Vita. Includes bibliographical references (leaves 133-140). Also available on the Internet.
Externí odkaz:
http://wwwlib.umi.com/cr/mo/fullcit?p3115564
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2017 214:182-192
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 2, Pp 107-116 (2017)
The properties and changes of an o/w emulsion(mayonnaise) as affected by the replacement of long-chain fatty acid oil with medium-chain fatty acid oil were studied. Different ratios of coconut oil (CNO) and rice bran oil (RBO) (0:100, 10:90, 20:80, 3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbb78e6f2f9645ce9eefe3d7d108ba91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EnvironmentAsia; May2020, Vol. 12 Issue 2, p78-87, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Geo-Engineering; December 2016, Vol. 7 Issue: 1 p1-9, 9p