Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kunitz trypsin inhibitor (KTI)"'
Autor:
Zhibo Wang, Zachary Shea, Luciana Rosso, Chao Shang, Jianyong Li, Patrick Bewick, Qi Li, Bingyu Zhao, Bo Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
The digestibility of soybean meal can be severely impacted by trypsin inhibitor (TI), one of the most abundant anti-nutritional factors present in soybean seeds. TI can restrain the function of trypsin, a critical enzyme that breaks down proteins in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8f4b5c01400487bb4f1411439e9dca1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry
Qualitative and quantitative determination of the Kunitz trypsin inhibitor (KTI) in soybean experimental lines is very important in processes of selecting and breeding of new varieties. The total enzyme activity assay, sodium dodecyl sulfate-polyacry
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.