Zobrazeno 1 - 10
of 390
pro vyhledávání: '"Kunitz trypsin inhibitor"'
Autor:
Zhibo Wang, Zachary Shea, Luciana Rosso, Chao Shang, Jianyong Li, Patrick Bewick, Qi Li, Bingyu Zhao, Bo Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
The digestibility of soybean meal can be severely impacted by trypsin inhibitor (TI), one of the most abundant anti-nutritional factors present in soybean seeds. TI can restrain the function of trypsin, a critical enzyme that breaks down proteins in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8f4b5c01400487bb4f1411439e9dca1
Publikováno v:
Selekcija i Semenarstvo, Vol 26, Iss 2, Pp 31-38 (2020)
Kunitz trypsin inhibitor (KTI) is part of the anti-nutritional complex present in soybeans. Soybean grain without KTI can be used in the diet of non-ruminants without prior heat treatment. In order to obtain soybean lines with reduced content of anti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1926aeb74d9849d3930c711f2eada058
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Notulae Scientia Biologicae, Vol 13, Iss 1 (2021)
Bowman-Birk inhibitor (BBI) is a soybean seed serine protease inhibitor whose nutraceutical properties far exceed its anti-nutritional property arising from its trypsin and chymotrypsin inhibitor activity. High BBI soybean genotypes are sought for th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8aba9bd8edd546c092ab424b21640184
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 2, Iss , Pp 100065- (2020)
Genetic removal of Kunitz trypsin inhibitor (KTI), a proteinaceous anti-nutritional factor, in soybean is anticipated to cause loss in protein content. In the present study, marker-assisted survey of 180 recombinant inbred lines (RILs) developed from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96203fbbb86246b8ac59c673380675cd
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding, Vol 9, Iss 4, Pp 1403-1411 (2018)
In the present investigation, two soybean genotypes with 35.43% and 44.40% protein content were evaluated for glycinin (7S), β-conglycinin (11S), and also assessed for anti-nutritional factors like kunitz trypsin inhibitor (KTI), off-flavourgenerat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2897987b08ca4c809fe53651d09157e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.