Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Kunigk, Leo"'
Autor:
Cassares, Marcella, Sakotani, Natalia L., Kunigk, Leo, Vasquez, Pablo A.S., Jurkiewicz, Cynthia
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry September 2020 174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Technology; Vol 33 No 3 (2011); 343-349
Acta Scientiarum. Technology; v. 33 n. 3 (2011); 343-349
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; v. 33 n. 3 (2011); 343-349
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
For foods that are warmed by conduction, knowledge of the thermal diffusivity property makes it possible to predict the rate of heat penetration inside the food to calculate thermal treatment. Other important variables in this process are the target
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8fda8906c4911bad750e41048447437d
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/8788
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/8788
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Technology; Vol 33 No 1 (2011); 101-106
Acta Scientiarum. Technology; v. 33 n. 1 (2011); 101-106
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; v. 33 n. 1 (2011); 101-106
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Sugarcane spirit (aguardente) is the most important fermented/distilled beverage in Brazil. If the concentration of cooper (Cu2+) in sugarcane spirits was less than 2.0 mg L-1, it could be exported to several European countries. This study showed tha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0e57d9861925260b6ded142580439981
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/7751
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/7751
Autor:
Kunigk, Leo, Almeida, Maria C.B.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 32, Issue: 1, Pages: 38-41, Published: MAR 2001
The efficiency of a commercial peracetic acid sanitizer on destruction of Staphylococcus aureus and Escherichia coli was evaluated using two distinct methods. The first method is the AOAC suspension test and the second is a method proposed by one of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::02b5cff7a38e9e9d9aff938f9836462f
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822001000100009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822001000100009&lng=en&tlng=en
Autor:
Sislian, Rodrigo, Júnior, Valdir M., Kunigk, Leo, Augusto, Sérgio R., Malagoni, Ricardo A., Filho, Ubirajara C., Gedraite, Rubens
Publikováno v:
Transactions on Engineering Technologies: Special Issue of the World Congress on Engineering & Computer Science 2013; 2014, p97-106, 10p
Autor:
Sislian, Rodrigo, Júnior, Valdir M., Kunigk, Leo, Augusto, Sérgio R., Malagoni, Ricardo A., Filho, Ubirajara C., Gedraite, Rubens
Publikováno v:
Proceedings of the World Congress on Engineering & Computer Science 2013 Volume II; 2013, p1-4, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.