Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Kundimi, Sreenath"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kundimi, Sreenath, Chinta, Gopichand, Alluri, Krishnaraju Venkata, Golakoti, Trimurtulu, Veeramachaneni, Sudipta, Ramanathan, Guru, Sengupta, Krishanu
Publikováno v:
Journal of the American Nutrition Association; April 2024, Vol. 43 Issue: 3 p286-295, 10p
Autor:
Kwon, Sae-Bom, Chinta, Gopichand, Kundimi, Sreenath, Kim, Sangback, Cho, Young-Dae, Kim, Seul-Ki, Ju, Jae-Yeong, Sengupta, Krishanu
Publikováno v:
Journal of the American Nutrition Association; Jan2024, Vol. 43 Issue 1, p48-58, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kwon, Sae-Bom, Chinta, Gopichand, Kundimi, Sreenath, Kim, Sangback, Cho, Young-Dae, Kim, Seul-Ki, Ju, Jae-Yeong, Sengupta, Krishanu
Publikováno v:
Journal of the American Nutrition Association; January 2024, Vol. 43 Issue: 1 p48-58, 11p
Autor:
Redmond, Eileen M., Morrow, David, Kundimi, Sreenath, Miller-Graziano, Carol L., Cullen, John P.
Publikováno v:
In Atherosclerosis 2009 204(2):372-380
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yeldur P. Venkatesh, Kundimi Sreenath
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 58:1240-1246
Sugar alcohols are widely used as food additives and drug excipients. d-Xylitol (INS 967), an important five-carbon sugar alcohol, is a natural constituent of many fruits and vegetables. The critical reagent for an immunoassay of haptens is the requi
Autor:
Yeldur P. Venkatesh, Kundimi Sreenath
Publikováno v:
Analytical and Bioanalytical Chemistry. 391:609-615
Sugar alcohols are widely used as food additives and drug excipients. Erythritol (INS 968) is an important four-carbon sugar alcohol in the food industry. Erythritol occurs naturally in certain fruits, vegetables, and fermented foods. Currently, HPLC