Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Kumsta, Michal"'
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 35, Iss 2, Pp 297-306 (2023)
This paper describes research conducted on the polyphenolic compounds found in wine and different parts of the grapevine. The research consisted of two experiments. In the first, extracts of polyphenols from the leaves, stems, skins and seeds were me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae8ac7a9e05d4fc6b0a38b0d577d5bc7
Autor:
Nejdl, Lukas, Havlikova, Martina, Mravec, Filip, Vaculovic, Tomas, Faltusova, Veronika, Pavelicova, Kristyna, Baron, Mojmir, Kumsta, Michal, Ondrousek, Vit, Adam, Vojtech, Vaculovicova, Marketa
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 January 2022 368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 12, Iss 1, Pp 42-50 (2017)
This study deals with the determination of the content of both free and bound terpenes in berries and wine of the aromatic grapevine variety ‘Irsai Oliver’. Grapes were macerated in juice for different time intervals (viz. 0; 5; 12; 24 hours) and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/182364568da24c1e9472900b25be22be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cehula, Marcela1 (AUTHOR) phd178564@ukf.sk, Kumsta, Michal2 (AUTHOR) michal.kumsta@mendelu.cz, Sotolar, Radek2 (AUTHOR) radek.sotolar@mendelu.cz, Sochorova, Lenka2 (AUTHOR) tomaskova.l.9@gmail.com, Jurikova, Tunde1 (AUTHOR) tjurikova@ukf.sk, Mlcek, Jiri3 (AUTHOR) mlcek@utb.cz, Baron, Mojmir2 (AUTHOR) mojmir.baron@mendelu.cz, Sochor, Jiri1 (AUTHOR) jiri.sochor@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2020, Vol. 14 Issue 1, p1137-1142. 6p. 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.