Zobrazeno 1 - 10
of 21 834
pro vyhledávání: '"Kumm"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences & Environmental Management; Jul2024, Vol. 28 Issue 7, p2057-2062, 6p
Publikováno v:
AMB Express, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Functional constituents are the main concern in food production and consumption. Because foods rich in functional constituents have antioxidant capacity and are important in keeping consumers healthy. Pleurotus ostreatus is among foods rich
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60f8b390ede747469afe1ee73b5e803b
Autor:
Chen, Xufei, Liu, Yinghai, Ren, Ling, Dai, Xufen, Zhao, Juanjuan, Gao, Chunli, Zhang, Shengxiang, Dong, Jianhui, Zhao, Zeyuan, Li, Yanfeng, Wang, Jia, Zhao, Hui, Gong, Gu, He, Xirui, Bian, Yangyang
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 259 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 28, Iss 7 (2024)
Mushrooms can be considered as an ecological bioconversion tools to recycle agricultural and agro-industrial wastes. Hence, the objective of this paper was to evaluate the biodegradability potentials of Pleurotus ostreatus (jacq) P. Kumm cultivated o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82ed7df027534a2cb88c278a76f7016d
Autor:
Benvenuti, Mirko1 (AUTHOR) mirko.benvenuti@edu.unige.it, Piazza, Simone Di2 (AUTHOR), Salis, Annalisa1 (AUTHOR), Cecchi, Grazia2 (AUTHOR), Zotti, Mirca2 (AUTHOR), Scarfì, Sonia2 (AUTHOR), Damonte, Gianluca1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Separation Science Plus. Dec2023, Vol. 6 Issue 12, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.