Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Kulrattanarak, T."'
Autor:
Kulrattanarak, T., van der Sman, R.G.M., Lubbersen, Y.S., Schroën, C.G.P.H., Pham, H.T.M., Sarro, P.M., Boom, R.M.
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 2011 354(1):7-14
Autor:
Pham, Hoa T.M., Kulrattanarak, T., van der Sman, R.G.M., Schroen, C.G.P.H., Boom, R.M., Sarro, P.M.
Publikováno v:
In Procedia Chemistry September 2009 1(1):345-348
Publikováno v:
In Advances in Colloid and Interface Science 2008 142(1):53-66
Autor:
Kulrattanarak, T.
Driven by the current insights in sustainability and technological development in biorefining natural renewable resources, the food industry has taken an interest in fractionation of agrofood materials, like milk and cereal crops. The purpose of frac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c8d921c44b2b7f639fcaa4d1c0b3d649
https://research.wur.nl/en/publications/deterministic-ratchets-for-suspension-fractionation
https://research.wur.nl/en/publications/deterministic-ratchets-for-suspension-fractionation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.