Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Kull, T.P.J."'
Publikováno v:
In Toxicon January 2012 59(1):171-181
Autor:
Ma, Tian1 (AUTHOR) mt15075392929@163.com, Zhang, Jiajia2 (AUTHOR), Yang, Lili1 (AUTHOR), Zhang, Shengyu1 (AUTHOR), Long, Xizi1 (AUTHOR), Zeng, Qingyi3 (AUTHOR), Li, Zhongyu4 (AUTHOR), Ren, Xiaoya1 (AUTHOR) renxiaoya@usc.edu.cn, Yang, Fei1,2 (AUTHOR) renxiaoya@usc.edu.cn
Publikováno v:
Toxins. Jan2024, Vol. 16 Issue 1, p20. 15p.
Autor:
Andrés, Celia María Curieses1 (AUTHOR), Lastra, José Manuel Pérez de la2 (AUTHOR) jm.perezdelalastra@csic.es, Andrés Juan, Celia3 (AUTHOR), Plou, Francisco J.4 (AUTHOR), Pérez-Lebeña, Eduardo5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Dec2022, Vol. 23 Issue 24, p15660. 27p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ansari F; Department of Agricultural Research, Razi Vaccine and Serum Research Institute, Education and Extension Organization (AREEO), Tehran. Iran.; Research Center for Evidence-Based Medicine, Health Management and Safety Promotion Research Institute, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.; Iranian EBM Centre: A Joanna Briggs Institute Affiliated Group, Tabriz, Iran., Lee CC; Department of Food Engineering, Istanbul Sabahattin Zaim University, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Turkey., Rashidimehr A; Department of Food Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Lorestan University, Khorramabad, Lorestan, Iran., Eskandari S; Food and Drug Laboratory Research Center (FDLRC), Food and Drug Administration (FDA), Ministry of Health and Medical Education (MOH+ME), Tehran, Iran., Ashaolu TJ; Institute of Research and Development, Duy Tan University, Da Nang, 550000, Viet Nam.; Faculty of Environmental and Chemical Engineering, Duy Tan University, Da Nang, 550000, Viet Nam., Mirzakhani E; Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition & Food Sciences, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Pourjafar H; Dietary Supplements and Probiotic Research Center, Alborz University of Medical Sciences, Karaj, Iran., Jafari SM; Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran.
Publikováno v:
Current pharmaceutical biotechnology [Curr Pharm Biotechnol] 2024; Vol. 25 (8), pp. 962-980.
Autor:
Kouhounde, Sonagnon, Adéoti, Kifouli, Mounir, Majid, Giusti, Alessandro, Refinetti, Paulo, Otu, Akaninyene, Effa, Emmanuel, Ebenso, Bassey, Adetimirin, Victor O., Barceló, Josep Mercader, Thiare, Ousmane, Rabetafika, Holy N., Razafindralambo, Hary L.
Publikováno v:
Microorganisms; Sep2022, Vol. 10 Issue 9, p1700-N.PAG, 31p
Autor:
Massoud, Ramona, Zoghi, Alaleh
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Sep2022, Vol. 133 Issue 3, p1288-1307, 20p
Autor:
Vincent, Simon1 (AUTHOR), Kotbi, Abderrahim1 (AUTHOR), Barbeau, Benoit1 (AUTHOR) benoit.barbeau@polymtl.ca
Publikováno v:
Ozone: Science & Engineering. Jul/Aug2010, Vol. 32 Issue 4, p244-251. 8p. 1 Chart, 8 Graphs.