Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Kuliev, Akif A."'
Autor:
El-Ghaish, Shady, Ahmadova, Aynur, Hadji-Sfaxi, Imen, El Mecherfi, Kamel Eddine, Bazukyan, Inga, Choiset, Yvan, Rabesona, Hanitra, Sitohy, Mahmoud, Popov, Yuri G., Kuliev, Akif A., Mozzi, Fernanda, Chobert, Jean-Marc, Haertlé, Thomas
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology 2011 22(9):509-516
Autor:
Ahmadova Fehruz, Aynur, El-Ghaish, Shady, Choiset, Yvan, Rabesona, Hanitra, Drouet, Martine, Chobert, Jean-Marc, Kuliev, Akif A., Haertlé, Thomas
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry
Journal of Food Biochemistry, Wiley, 2013, 37 (4), pp.491-500. ⟨10.1111/j.1745-4514.2012.00664.x⟩
Journal of Food Biochemistry, Wiley, 2013, 37 (4), pp.491-500. ⟨10.1111/j.1745-4514.2012.00664.x⟩
Proteolytic activity of Lactobacillus helveticus A75 and effects of caseins hydrolysis by this strain on their immuno-reactivity were studied. Proteases of L. helveticus A75 hydrolyzed both alpha(S1)- and beta-caseins and were inhibited by serine-and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a6373c5da4006ea065d8e7f881ace28c
https://hal.inrae.fr/hal-02643857
https://hal.inrae.fr/hal-02643857
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AHMADOVA, AYNUR, EL‐GHAISH, SHADY, CHOISET, YVAN, RABESONA, HANITRA, DROUET, MARTINE, CHOBERT, JEAN‐MARC, KULIEV, AKIF A., HAERTLE, THOMAS
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; Aug2013, Vol. 37 Issue 4, p491-500, 10p
Autor:
Gurban oglu Gulahmadov, Saib, Batdorj, Batjargal, Dalgalarrondo, Michèle, Chobert, Jean-Marc, Alekper oglu Kuliev, Akif, Haertlé, Thomas
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Dec2006, Vol. 224 Issue 2, p229-235, 7p