Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Kulathooran Ramalakshmi"'
Publikováno v:
E-Journal of Chemistry, Vol 8, Iss 2, Pp 721-726 (2011)
Ginger rhizome (Zingiber officinale Roscoe) has many diverse properties and medicinal values such as antioxidant potential combined with the properties of a spice. Dried ginger (DG) were extracted with aqueous ethanol and freeze-dried. The extract wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bec06a636d9e41ae956c99e0723769cf
Autor:
Selvakumarasamy, Saranya1 (AUTHOR) saranselvakumar@gmail.com, Kulathooran, Ramalakshmi2 (AUTHOR), Rengaraju, Balakrishnaraja1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Environmental Modeling & Assessment. Oct2024, Vol. 29 Issue 5, p901-914. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Selvakumarasamy, Saranya, Rengaraju, Balakrishnaraja, Kulathooran, Ramalakshmi, Tarafdar, Ayon
Publikováno v:
Biomass Conversion and Biorefinery; 20240101, Issue: Preprints p1-19, 19p
Autor:
Pejavara Narayana Gururaj, Kulathooran Ramalakshmi, Sureshkumar Sujithra, Ravichandran Shalini
Publikováno v:
Research Journal of Chemistry and Environment. 25:53-59
The objective of this study is to evaluate the different process parameters on adsorption of chromium VI on a packed bed column using Vetiver (Vetiveria zizanioides) and to examine the effect of pH, Chemical Oxygen Demand (COD) and Biological Oxygen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Current Research and Review. 13:01-06
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 55:1444-1454
Extraction process employing Supercritical fluid carbon dioxide (SCF) yields bioactive compounds near natural forms without any artifact formation. Neem seed was subjected to SCF at different temperatures and pressure conditions. These extracts were
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 37:138-144
A process for roasting of coffee beans involving spouted bed roasting (SBR), followed by cryogenic cooling and grinding was developed. The temperature and time of roasting was 210 °C and 22 min. It was found that coffee subjected to SBR roasting fol